Monday, November 6, 2017

Ser antirid concentrat & gel de dus cu ciocolata (Bottega Verde)

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Astazi as vrea sa va povestesc despre cateva produse pe care le-am incercat de la Bottega Verde.


Pe site-ul lor puteti gasi produse italiene pentru ingrijirea tenului, corpului, parului, make-up, parfumuri, etc. Fiecare comanda beneficiaza de un produs cadou, livrarea se efectueaza prin curier rapid si este gratuita pentru comenzile de peste 99 de lei. Site-ul ofera si garantia returului in caz ca nu sunteti multumite de produse.

Dupa cum bine stiti eu am tenul uscat si mereu caut produse hidratante, mai ales acum ca s-a racit vremea.

Primul produs pe care l-am incercat a fost
Ser antirid concentrat cu miere si Pluridefence® (30 ml - 89 lei). El m-a atras datorita proprietatilor sale hidratante, antioxidante si antirid.
Dupa cum se si vede, serul vine intr-o sticluta eleganta cu pompita care ajuta la dozarea cantitatii perfecte de produs.

L-am folosit in ultimnele 2 luni in fiecare zi si imi place cel mai mult sa il folosesc dimineata inainte sa imi aplic fondul de ten.

Are o consistenta lejera (ca de lotiune), se absoarbe repede in ten si ofera tenului hidratarea de care are nevoie.

Desi l-am folosit si seara,  cred ca sunt obisnuita cu o textura mai densa inainte de culcate, iar acesta mi s-a parut cam lejer. Insa fetele cu tenul normal sau gras cred ca vor aprecia acest lucru.


Am ramas indragostita de gelurile de dus de la Bottega Verde datorita aromelor deosebite pe care le au.

Nici acesta nu a facut exceptie, miroase foarte bine a ciocolata si cacao, face spuma si lasa pielea catifelata. Lasa un miros subtil pe piele, este o placere sa il folosesti la dus. 

Impreuna cu aceste produse si livrare gratuita am primit si un produs cadou, sapunul cu vanilie neagra (150 gr - 17 lei). 
Pe langa mirosul frumos pe care il are acest sapun solid, vine intr-o cantitate foarte generoasa si este foarte spornic.

Sper sa va fie util acest review. As fi curioasa sa stiu voi ce produse ati incercat de la Bottega Verde?

Alte articole despre produsele Bottega Verde:

2 comments:

  1. De ce nu mai postezi pe youtube?

    ReplyDelete
  2. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    ReplyDelete