Sunday, November 13, 2016

BottegaVerde.ro - Black Friday event

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Luna noiembrie a sosit si incet ne pregatim pentru nebunia reducerilor de Black Friday.


Vreau sa va anunt ca anul acesta BottegaVerde.ro organizeaza evenimentul Black Friday in doua weekenduri din luna noiembrie: atat pe 18-20 noiembrie, cat si pe 25-27 noiembrie. Iar reducerile vor fi de pana la 80%. De abia astept!

Ca sa te pregatesti de Black Friday in primul rand trebuie sa iti creezi un cont pe site, iar apoi poti incepe sa iti pregatesti wishlist-ul de produse, urmand ca vineri dimineata doar sa revizuisti cosul si sa plasezi comanda. Este un moment bun pentru a ne incepe cumparaturile de cadouri pentru Craciun, plus tot ce ne mai dorim noi.

Va las ca inspiratie cele 2 review-uri care le-am facut pana acum produselor BottegaVerde.ro:
Nota: Nu uitati de campania „Frumusetea este in tine”, unde puteti dona 5 sau 25 lei pentru impadurirea terenurilor din sudul Romaniei si va puteti alege una din cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut. Mai multe informatii despre campanie puteti gasi aici: http://www.bottegaverde.ro/comunitate-bv/frumusetea-este-in-tine  

 

No comments:

Post a Comment