Friday, October 10, 2014

Marillys - cosmetice naturale manufacturate

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Cred ca nu sunt singura care observa ca produsele cosmetice obisnuite au trecute pe ambalaj randuri peste randuri de ingrediente de neinteles. Ce sa mai pomenim despre anumite ingrediente controversate precum parabenii.

Pielea noastra desi este o bariera protectoate poate absorbi cu usurinta chimicalele aflate in produsele obisnuite de ingrijire. In aceste conditii banuiesc ca nu sunt singura interesata si de alternative naturale, la preturi accesibile.


Am descoperit firma Marillys din Baia Mare. In spatele acestui brand se afla Adriana care face aceste produse homemade de aproape 5 ani. In afara de magazinul lor online, va puteti intalni cu produsele Marillys si la targurile cu produse handmade.

Magazinul lor online contine produse cosmetice individuale cu ingrediente naturale (sapun, balsam de buze, ulei de masaj, creme, unt de corp, etc.), cat si pachete gata pregatite numai bune de oferit cadou.

Sapun cu catina

Sapunurile lor arata asa de bine, iar ingredientele sunt putine si simple. Spre exemplu sapunul cu catina contine doar: uleiuri saponificate, ulei de catina, ulei de ricin, suc de catina. Fiecare bucata cantareste aproximativ 100 de grame, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere, produsele sunt proaspete si nu contin conservanti.


Mousse au chocolate

 Ce ziceti de untul de corp Mousse au chocolate, arata delicios, nu-i asa?!? Are la baza unturi si uleiuri naturale vegetale, bogat in antioxidanti si vitamine de care pielea are nevoie. Crema hraneste si scoate in evidenta piela bronzata.

Voi ce produse naturale folositi si imi recomandati?

No comments:

Post a Comment