Monday, September 8, 2014

Flormar - magazin nou in Bucuresti

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu! Astazi revin cu noutati despre un brand tare drag mie ... Flormar.

Ca o etapa fireasca in evolutia brandului Flormar, la începutul lunii septembrie 2014 a fost inaugurat cu mare fast cel de-al 16 punct de lucru si al 6 magazin din Bucureşti într-o locatie cu totul noua –  in incinta Mall-ului Vulcan - situat pe Str. Sebastian, nr. 88.


La deschidere au participat in calitate de invitati speciali, reprezentanti ai companiei, personalitati din lumea showbiz-ului autohton, parteneri ai companiei noastre si make-up artistii Flormar, care au prezentat tendintele toamnei si au machiat clientii. Nu au lipsit, desigur, nici cadourile si surprizele.  


Punctul de atractie l-a constituit conceptul pe care Flormar l-a lansat in aceasta toamna – „This is me” – format din cele 3 stari pe care fiecare femeie le parcurge la un moment dat – Cool, Elegant si Crazy. 


Flormar este prezent de aproape 70 de ani, in lume in 80 de tari, pe 6 continente si de 5 ani in Romania.  Inca din primii ani de la aparitie a devenit nr. 1 pe piata in materie de oja si s-a mentinut  pana in momentul de fata in raporul calitate - pret. 


Pozele de mai sus imi starnesc invidia, intrucat in Cluj-Napoca trebuie sa ne multumim doar cu stand-ul din Polus Center unde diversitatea nu este nici pe departe asa de mare ca in magazinul nou lansat in Bucuresti.  Fetelor din Bucuresti sunteti foarte norocoase!

Va pup, Dora!



No comments:

Post a Comment